Priser og Håndværkerfradrag 2022

Det forventes, at folketinget vedtager, at håndværkerfradraget afskaffes den 1. april 2022. Det vil betyde, at du i år kan få fradrag for håndværksarbejde, der er udført i hjemmet eller fritidsboligen senest den 31. marts 2022 og er betalt senest den 31. maj 2022. Håndværkerfradragets skatteværdi er ca. 26 %. Hvis du har betalt 3.000 kr. for en håndværksydelse, sparer du ca. 780 kr. i skat.

Regeringen har desværre besluttet, at fradraget ikke skal dække bl.a. indvendigt malerarbejde mere. Det skal dog ikke betyde, at du skal ‘snydes’ for rabat, så nævn det endelig for os, for at få udregnet vores helt egen “håndværkerfradrag”-rabat.

 

Fast og konkurrencedygtig pris

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud, vi giver gerne en fast pris, så du ikke står med en uforudset udgift og vi gør meget ud af at holde den aftalte pris. Hvis du hellere vil have en fast timepris kan dette selvfølgelig også aftales. Ring eller skriv til os her.

 

Vedligeholdelseskonto
Har du en vedligeholdelseskonto der hvor du bor, kan du bruge denne til at få malet af os. Er du i tvivl, så spørg da din boligforening/udlejer.