Firmaprofil

 

Øens MalerØens Maler er en virksomhed i vækst, solidt baseret på Amager. Virksomheden blev grundlagt i 2001 og ejes nu af Tommy Bregenborg.
Virksomheden er beliggende i København, Amager, og der arbejdes hovedsageligt i Københavnsområdet, men opgaver på hele Sjælland – og resten af landet – tages ind efter aftale.

Vores mission er at kvaliteten altid skal være i top og kunden skal være tilfreds med det arbejde der udføres. Alle opgaver udføres – stort som småt.

Vi specialiserer os meget i KABE / indfarvet spartel, noget vi har udført i over 10 år, før det blev markedsført som bl.a. KABE, FäRG mv.
Vi har bl.a. har udført det i butikker rundt omkring i København, CPH Lufthavn, hoteller og selvfølgelig hos private.

KABE / Indfarvet spartel – fuldspartling – opsætning af filt – maling af vægge og træværk – maling af vandskurede vægge – sprøjtemaling af haller – maling af gulve – renovering af opgange – maling af vinduer, ud- og indvendig.

Vi er behjælpelige med både farvevalg og farvesammensætning.

Der arbejdes kun med kvalitets- og miljøgodkendte produkter. Der bruges primært produkter fra Flügger men vi gør brug af andre leverandører til opgaver, hvor det er håndværksmæssigt nødvendigt, såsom PP Mester Maling og Dyrup.